A kétezres években, külföldi tapasztalatokkal felvértezve léptünk rá a hazai rendezvénypiac útjára. Kezdetben csak programelemekkel, később komplett szervezéssel kezdtünk foglalkozni. Az elmúlt közel 20 év alatt rengeteg helyszínnel és szolgáltatóval volt szerencsénk együtt dolgozni. Többször megtapasztaltuk, hogy mennyi időt és energiát fel tud emészteni egy adott rendezvényhez megtalálni a megfelelő programot, újdonságot, különleges helyszínt.
A RENDEZVÉNYPORTÁL-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a rendezvénypiaci szolgáltatók piaci megjelenését, illetve időt takarítsunk meg mindenkinek, aki szolgáltatót keres valamilyen rendezvényhez.


Miért töltene el órákat, sokszor eredménytelenül a hagyományos kereső alkalmazások használatával – amikor keresni hatékonyan is lehet ?!

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, néhány kattintással mindenki megtalálhatja, amit éppen keres. Az intelligens keresőnek köszönhetően nem kell több rubrikát kitölteni, elég csak beírni “MIT” keresünk, legyen az kategória, a hirdetés címe, vagy bármilyen keresett kifejezés. A keresési találatok a különböző szűrési feltételek bejelölésével tovább szűkíthetők.


Miért hirdessen nálunk ?

☑ A Rendezvényportál az egyetlen kategorizált, a hazai rendezvénypiaci szolgáltatókat összefogó kereső felület. Az itt elhelyezett hirdetéssel biztosan a célközönségét éri el.

☑ Modern megjelenésű és a kor technikai elvárásainak megfelelő, optimalizált működésű portál. PC-n, táblagépen és okostelefonon is használható.

☑ Vállalkozását saját hirdetési oldalon jelenítjük meg, ahová tetszés szerint tölthet fel információkat. Képeket, videót helyezhet el, megadhatja nyitvatartási idejét. A leggyakoribb elérhetőségeken kívül feltüntetheti közösségi média linkjeit is.

☑ Saját adminisztrációs felületet biztosítunk, ahová belépve bármikor szabadon szerkesztheti hirdetéseit. Megtekintheti a beérkező érdeklődéseket, ajánlatkéréseket. A beérkező megkeresésekről automatikus e-mail értesítést kap.

☑ Vállalkozását térképen is megjelenítjük, az érdeklődők útvonal tervezési opciónkkal a legrövidebb úton tudják az Ön cégét / vállalkozását megközelíteni.

☑ Adminisztrációs felületéről bármikor indíthat kiemelési kampányokat, amivel növelni tudja hirdetése hatékonyságát. A kiemelési kampányok időtartamát és helyét tetszés szerint beállíthatja.

☑ Akciókat, kuponokat, aktuális eseményeket adhat hozzá hirdetési oldalához.

☑ Adminisztrációs felületén látogatói statisztikát talál hirdetése teljesítéséről.

☑ Az érdeklődések, megkeresések közvetlenül Önhöz futnak be, az oldal semmilyen jutalékot nem számít fel.

☑ Ügyfélszolgálatunk bármilyen felmerülő kérdés esetén a rendelkezésére áll elérhetőségeinken. Az oldalon LIVE CHAT alkalmazásunk segítségével azonnali technikai segítséget kérhet munkatársunktól.