Közel 20 éve foglalkozunk rendezvényszervezéssel. Az évek alatt sokszor megtapasztaltuk, hogy mennyi időt és energiát fel tud emészteni egy adott rendezvényhez megtalálni a megfelelő programot, újdonságot, különleges helyszínt.
Többször felmerült bennünk, hogy milyen jó lenne egy olyan weboldal, ahol mindent egy helyen meg lehet találni és nem kell órákig keresgélni a hagyományos kereső alkalmazásokban, sokszor eredménytelenül.

Ezért hívtuk életre a Rendezvényportált – a rendezvénypiaci szolgáltatók hirdetési oldalát.


Miért töltene el órákat, sokszor eredménytelenül a hagyományos kereső alkalmazások használatával – amikor keresni hatékonyan is lehet ?!

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, néhány kattintással mindenki megtalálhatja, amit éppen keres. Az intelligens keresőnek köszönhetően nem kell több rubrikát kitölteni, elég csak beírni “MIT” keresünk, legyen az kategória, a hirdetés címe, vagy bármilyen keresett kifejezés. A keresési találatok a különböző szűrési feltételek bejelölésével tovább szűkíthetők.


Miért hirdessen nálunk ?

☑ A Rendezvényportál az egyetlen kategorizált, a hazai rendezvénypiaci szolgáltatókat összefogó hirdetési oldal. Az itt elhelyezett hirdetéssel biztosan a célközönségét éri el minden hirdető.

☑ Modern megjelenésű, a kor technikai elvárásainak megfelelő, optimalizált működésű portál. PC-n, táblagépen és okostelefonon is használható.

☑ Vállalkozását saját profil oldalon jelenítjük meg, ahová tetszés szerint tölthet fel információkat. Képeket, videót helyezhet el, megadhatja nyitvatartási idejét. A leggyakoribb elérhetőségeken kívül feltüntetheti közösségi média linkjeit is.

☑ Saját adminisztrációs felületet biztosítunk, ahová belépve bármikor szabadon szerkesztheti hirdetéseit. Megtekintheti a beérkező érdeklődéseket, ajánlatkéréseket. A beérkező megkeresésekről automatikus e-mail értesítést kap.

☑ Vállalkozását térképen is megjelenítjük, az érdeklődők útvonal tervezési opciónkkal a legrövidebb úton tudják az Ön cégét / vállalkozását megközelíteni.

☑ Adminisztrációs felületéről bármikor kiemelheti hirdetéseit, ezzel is növelve a megtekintések számát. A kiemelések időtartamát és megjelenési helyét is tetszés szerint beállíthatja.

☑ Akciókat, kuponokat, aktuális eseményeket adhat hozzá hirdetési oldalához.

☑ Adminisztrációs felületén látogatói statisztikát talál hirdetése teljesítéséről.

☑ Az érdeklődések, megkeresések közvetlenül Önhöz futnak be, az oldal semmilyen jutalékot nem számít fel, nincsenek rejtett költségek.

☑ Ügyfélszolgálatunk bármilyen felmerülő kérdés esetén a rendelkezésére áll munkaidőben, elérhetőségeinken.

Hirdesse szolgáltatását nálunk ! Próbálja ki most ingyenesen !