Segítség a használathoz

Videó segéd - Regisztráció / Bejelentkezés

Hogyan regisztráljunk és jelentkezzünk be az oldalra. - Kattintson a logóra

Videó segéd - Hirdetés feladása

Hirdetés feladása lépésről-lépésre. - Kattintson a logóra

Videó segéd - Hirdetés szerkesztése

Aktív hirdetés szerkesztése. - Kattintson a logóra

Videó segéd - Hirdetés kiemelés indítása

Hirdetés kiemelése . - Kattintson a logóra

Új hirdetés hozzáadása

Hirdetését könnyen és gyorsan elhelyezheti a portálon. A hirdetés feladása regisztrációhoz kötött, ezért először kérjük regisztráljon a jobb felső sarokban található szövegre kattintva. Jelentkezzen be a megadott adatokkal. Ekkor már látszani fog az 'Új hirdetés hozzáadása' gomb, a jobb felső sarokban. Erre kattintva tudja hirdetését elhelyezni.

1. Előfizetési csomag választása: A Jelenlegi akciós időszakban a hirdetés elhelyezése INGYENES. A későbbiekben itt fog tudni választani elérhető csomagjaink közül.
A bevezető akció ideje alatt, egy regisztrációval 3 ingyenes hirdetést helyezhet el a portálon. A hirdetés időtartama 90 napra szól. Az akció visszavonásig érvényes.

2. Cégadatok megadása: Az itt megadott adatok fognak megjelenni a hirdetésben cége adatlapján, ha valaki az Ön szolgáltatását keresi. Törekedjen az adatok minél pontosabb és részletesebb megadására. Minél több információ elérhető vállalkozásáról, annál könnyebben tudnak az érdeklődők előzetesen tájékozódni az Ön tevékenységéről és választ kapni esetleges kérdéseikre.

Vállalkozás elnevezése: A vállalkozás közismert neve, amilyen néven ismerik vállalkozását.

Teljes cím: A vállalkozás földrajzi helye. Város, utca, házszám formátumban megadva. A google rendszere automatikusan felkínál lehetőségeket, ahogy elkezd gépelni, itt is ki tudja választani vállalkozása helyét. Amennyiben tevékenysége nem egy fix földrajzi helyhez kötött, megadhatja földrajzi helyként,hogy 'ORSZÁGOSAN' elérhető.

Telefon: Az a telefonszám, amin az ügyfelek érdeklődhetnek Önnél.

Weboldal címe: céges weboldala, vagy landing page címe.

Kategória kiválasztása: Válassza ki, hogy vállalkozása a rendezvénypiac melyik szegmensébe sorolható. Törekedtünk a rendezvénypiacon előforduló legtöbb tevékenységet kategóriákba foglalni, de ha ennek ellenére sem talál olyan kategóriát, ami az Ön tevékenységére ráillene jelölje be az 'EGYÉB' kategóriát. Amennyiben indokolt, adminisztrátoraink új kategóriát hoznak létre tevékenységéhez és átsorolják hirdetését.

Vállalkozás jellemzői és további üzleti információk: Egyes kategóriák esetében több információ bevitele szükséges. Ezek egyrészt megjelennek a hirdetésében a cégadatoknál, illetve később a keresési szűrők használatánál lesznek fontosak. Az oldal látogatói és az Ön leendő ügyfelei kereséseik alkalmával különböző szűrők bekapcsolásával tudnak célirányosan keresni az általuk preferált feltételekre.

Nyitvatartási idő: Megadásának rendezvényhelyszínek esetén lehet jelentősége, ha nem tartja szükségesnek, a napok mellett nyomja meg az 'X'-et és az adott nap törlődik.

Közösségi média: Megadhatja média linkjeit, hozzáadáshoz nyomja meg a '+' gombot.

GYIK kérdések és válaszok: Vannak olyan kérdések, amik gyakran elhangzanak ajánlatkérések alkalmával, vagy amikor érdeklődők felhívják Önt telefonon ? Itt megválaszolhatja őket és időt takarít meg magának és ügyfeleinek is.

Leírás: A cég tevékenységének leírása. Bármi amit fontosnak tart.

Bemutatkozó videó: youtube videó megjelenítése adatlapján.

Képek : Maximálisan 8 db kép tölthető fel, a képek mérete összesen 10Mb lehet.

Kiemelt kép: Ez a kép jelenik meg cége hirdetésénél, amikor találatként megjelenik a keresési listában.

Hirdetés mentése, előnézet, ellenőrzés

Miután minden szükséges mezőt kitöltött, nyomja meg a 'Mentés és előnézet' gombot. Itt meg tudja nézni, milyennek fogják mások látni vállalkozása hirdetési oldalát. Hirdetése ekkor még nem látható a találatok között, a következő üzenetet fogja olvasni a képernyő alján :
'Tisztelt Ügyfelünk ! Hirdetését fogadtuk. A fizetés beérkezéséig, illetve az adminisztrátori ellenőrzésig függő állapotban van. Az oldalon való megjelenésről e-mail értesítést fog kapni.'
Adminisztrátoraink ellenőrzik hirdetését és amennyiben mindent rendben találnak és fizetett hirdetés esetén a hirdetés díja beérkezik számlánkra aktiválják hirdetését az oldalon.

Hirdetések kezelése, szerkesztése.

Saját kezelőfelületére belépve, bármikor módosíthatja, szerkesztheti hirdetéseit. Kiemeléseket indíthat,kuponokat, eseményeket adhat hozzá hirdetéséhez.

Keresőmező használata

Földrajzi elhelyezkedés:

Kereshet régió és konkrét település alapján is. Budapest esetén, egész Budapestre vagy kerületekre lebontva. Az 'ORSZÁGOSAN' kategória választásánál olyan cégeket fog találni, akik az egész ország területén vállalnak kitelepülést.

Intelligens kereső algoritmus:

Nincsenek felesleges rubrikák. Kereshet címre, kategóriára. címkére, kulcsszavakra. Csak írja be a keresőmezőbe, hogy 'MIT' keres, nincs szüksége több mező kiköltésére.

Felhasználóbarát kezelőfelület

Könnyen áttekinthető, lényegre törő kezelő felület. Semmi felesleges rubrika. Csak kiválasztja milyen szolgáltatót és melyik településen, vagy régióban keres és már kész is, ennyire egyszerű.

Minden egy helyen

Adatbázisunkban megtalálja a rendezvénypiac minden szereplőjét, mert tudjuk,hogy mennyi időt és energiát tud felemészteni a normál kereső alkalmazásokkal történő sokszor eredménytelen keresgélés.

Részletes szűrési lehetőségek

Kategórián belüli kereséseinél a különböző szűrők bekapcsolásával célirányosan szűkítheti a találatokat, hogy az elképzeléseinek legmegfelelőbb szolgáltatókat találja meg.